Mariager Saltcenter - wellness

Wellness, massage og ansigtsbehandling
Salt Touch er lig med velvære, selvforkælelse og et velfortjent afbræk fra hverdagen. Wellness-klinikken er beliggende i Mariager Saltcenter og tilbyder alt indenfor wellness-behandlinger med lækre salte, olier og dødehavs mudder samt afslappende massager, som får dig, kæresten eller veninden helt ned i gear.

Spaophold i særklasse
Alle behandlinger hos Salt Touch er inklusiv gratis adgang til ’Det Døde Hav’ i Mariager Saltcenter, hvor du kan slappe af i 40 grader varmt salt vand med et saltindhold på ca. 30 pct. Vi sørger for, at I får en hyggelig oplevelse. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde dit ophold hos Salt Touch.

Døjer du med Smerter?
Har du ondt i krop eller led, så kan Salt Touch afhjælpe dit problem med effektiv massage eller healing. Vi har tidligere gæster, som er ankommet haltende og i smerter og gået herfra uden nogen form for smerter eller gener. Med healing og clairvoyance kigger Salt Touch lidt længere ind hos dig, hvis du giver lov og i fællesskab finder vi de svar, du mangler!

Tema-aftner med velvære i fokus
Salt Touch tilbyder foruden de traditionelle daglige behandlinger også en række forskellige aftenarrangementer, hvor I bl.a. kan dyrke yoga omkring badet eller nyde hygge og selvforkælelse med produkter til forskønnelse af krop og ansigt!

Book en tid online
her eller kontakt Salt Touch på tlf. 28194190 og få hjælp til booking eller hør nærmere om vores behandlinger, tema-aftener eller produkter i webshoppen her.
Stacks Image 56

NOBIAN - Dansk Salt A/S er Mariager Saltcenters hovedsponsor

Stacks Image 51
Stacks Image 53


God Fondsledelse
Download Ejendomsfond
Download Driftsfond


Mariager Saltcenter

Ny Havnevej
9550 Mariager 6

Telefon:
98 54 18 16
CVR.: 18516543

Stacks Image 36