<i>OPSKRIFTER</i>
<i>OPSKRIFTER</i>

OPSKRIFTER

Små Boller

Små boller
Ingredienser
125 g smeltet smør
3 dl lunet mælk
2 spsk. skyr
25 g gær
2 æg
3 tsk. Urtesalt
ca. 550 g hvedemel
Æg til pensling af bollerne
Fremgangsmåde
Gæren røres ud i den smeltede smør og lune mælk.
Skyr og æg røres i.
Urtesalt og mel æltes i til dejen ikke klistrer.
Hæver en halv time under et viskestykke.
Dejen formes til boller, der efterhæver endnu en halv times tid.
Bollerne pensles med æg og bages ved 175 grader varmluft i ca. 14 minutter.
Fyldes med pulled chicken, pulled pork, italiensk charcuteri, gode oste, fisk eller hønsesalat!

Udskriv

Hønsesalat

IMG_1324


Ingredienser
400 g kyllinge- eller hønsekød i tern
1/2 bundt snittede grønne asparges
100 g creme fraiche 18%
200 g mayonnaise
1 1/2 tsk. Urtesalt

Fremgangsmåde
Mayonnaise, creme fraiche og urtesalt røres sammen til en homogen creme.
Kød og asparges vendes i.
Kan serveres med frisk ananas, stegt bacon, bagte tomater.
I en friskbagt croissant eller med et godt stykke brød - kun fantasien sætter grænser.

Udskriv