<i>OPSKRIFTER</i>
<i>OPSKRIFTER</i>

OPSKRIFTER

Pulled Chicken

IMG_1339

Ingredienser
Ca. 2 ½ kg kyllingelår/overlår uden skind – skindet gemmes!
Rub:
2 tsk. Hvidløgspebersalt
2 tsk. Chipotlesalt
3 tsk. mild paprika
1 tsk. friskkværnet peber
1 tsk. lakridspulver
Fremgangsmåde
Alle krydderier blandes og gnides ind i kyllingekødet.
Kødet placeres i cocotte eller lille bradepande – dækkes med låg eller stanniol. Stilles i ovnen ved ca 90 grader i 4 timer.
Kødet fjernes fra benene og trækkes i strimler. Stegefonden sigtes og blandes i kødet.
Serveres med sprødstegt kyllingeskind: Skindet lægges ud i et lag på bagepapir – drysses med chipotlesalt. Steges sprødt i ovnen – ca 20 min.
Serveres i burgere eller på salat.

Udskriv