<i>OPSKRIFTER</i>
<i>OPSKRIFTER</i>

OPSKRIFTER

Lamme frikadeller

IMG_1328
Ingredienser
200 g lammefars
200 g flæskefars
1 finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
2 æg
1/2 spsk. havregryn
1/2 spsk. hvedemel
1/2 spsk. rasp
1 tsk. Løgmix salt
1 tsk. Rosmarinsalt
100 g feta i tern
Evt. lidt mælk

Fremgangsmåde
Fars og de 2 slags løg røres med æggene.
De øvrige ingredienser blandes i. Feta vendes i til sidst.
Lad den rørte fars stå 5-7 minutter - tilsæt mælk til konsistensen passer til frikadeller.
Frikadellerne steges i gyldent rapsolie og smør til en kernetemperatur på 75 grader.
Kan serveres med kartoffelsalat, græsk salat, tzatziki, stegte kartofler, eller andet Middelhavs inspireret tilbehør.

Udskriv