NØRDET PÅ DEN SJOVE MÅDE

Skoletjenesten på Mariager Saltcenter har til formål at formidle viden om salt ud fra en række forskellige vinkler og temaer. Her bruger vi salt som omdrejningspunkt for en bred vifte af faglige temaer og discipliner, f.eks. geologi, kemi og kulturhistorie tilpasset elevernes alder og faglige niveau.

Et besøg består altid af praktiske opgaver, oplevelser og teoretisk formidling. Vores mål er, at eleverne oplever et besøg på Saltcentret som både personligt og fagligt udfordrende. Alle skal opleve, at de får noget væsentligt med hjem. Det er derfor vi kalder det nørdet på den sjove måde.

For alle daginstitutioner, skoler og andre uddannelsesinstitutioner i Mariagerfjord Kommune er tilbuddene på Saltcenteret gratis. Til alle andre har vi 2 standardpakker til fair priser. Dem finder du lidt længere nede på siden. Ønsker du flere oplysninger eller har I planer om en særligt indhold, så kontakt undervisningsansvarlige Lisbeth Due på ld@saltcenter.com eller tlf. 27147160 eller receptionen på tlf. 98 54 18 16 eller send en mail reception@saltcenter.com.

VÆLG SELV EVENTS

LÆRERIG HELDAGSTUR ELLER SJOV UDFLUGT 

event1 (1)

HELDAGSTUR
Gå på opdagelse på egen hånd.
Varighed ca. 3-4 timer.
Indeholder: film, biograf, saltsydning, ,badetur i “Det Døde Hav” samt fri adgang til saltmine,  udstilling, legeplads. Lærer gratis entré.

event2 (1)

UNDERVISNING 
Max 20 elever pr. undervisning
Varighed ca 45 min.
Undervisning er for alle aldre og niveauer i saltets magiske verden.

BOOK EN DAG I SALTCENTERET

KIG I KALENDEREN OG SEND OS EN FORESPØRGSEL – SÅ HØRER DU FRA OS HURTIGST MULIGT